THE COCKTAIL
ต่อจากความสมหวัง Continue from the Success.
ความเดิมจากตอนที่แล้ว หกเดือนกับร้านเชลเตอร์ความรู้เรื่องค็กเทลยังอยู่ที่ศูนย์จุดหนึ่งน้อยเหลื่อเกิน
จากความเดิมที่พยายาม กับการเรียนรู้สิ่งต่างๆที่เกี่ยวกับค็อกเทล วันนี้ผมรู้สึกว่าได้อะไรมาบ้างแล้วแต่ผมคิดว่ามันยังไม่เต็มในเรื่องของความรู้ ผมพยายามถามในทุกๆเรื่องที่ผมอยากจะรู้ ที่สงสัย ที่ไม่เข้าใจและไม่ปล่อยให้มันคาใจกับอาจารย์เจ๋ง ถึงแม้ว่าคำตอบที่ได้มันจะมาแบบงงๆหรือมาแบบก็ยังไม่เข้าใจอยู่ดี แต่ผมก็พยายามทำความเข้าใจกับมันให้มากที่สุดบางครั้งถามจนอาจารย์เซ็งก็ยังถาม อย่างเช่นค็อกเทลตัวนี้มันทำยังไง ใส่อะไรบ้างใครเป็นคนคิดแหล่งกำเนิดมันอยู่ที่ไหนมันมีสีอะไรบ้างความจริงถามเยอะกว่านี้ครับ เคยมีคนบอกผมว่าอยากรู้อะไรให้ถาม จัดให้เลย บางครั้งก็เซ็งตัวเองที่มันโง่ ไม่ยอมเข้าใจซักทีแต่เมื่อคำตอบมันออกมาไม่สวยหรูกลายเป็นว่าผมก็ต้องเริ่มใหม่ในสิ่งที่ผมจัด และทำความเข้าใจกับมันให้เยอะและมากที่สุด ผมยังทำงานหนักตลอดเวลาหลังตอกบัตรและหาความรู้ใส่ตัวทุกวันเพื่อจะก้าวขึ้นเป็น บาร์เทนเดอร์มืออาชืพ กินเวลาไปเกือบจะสามเดือนแล้วสำหรับที่บาร์ค็อกเทลพอเข้าช้วงกลางเดือนสิ่งที่ผมอยากทำมากมันก็เริ่มขึ้นจนได้
ผมได้ชงค็อกเทลขายแก้วแรก จากการฝ่าฟันอันยาวนานของผม ภายใต้การกำกับดูแลของหัวหน้าบาร์ พี่เจ๋ง นั้นละครับมันเป็นอะไรที่ตื่นเต้นอีกรูปแบบนึง ในเส้นทางของลูกผู้ชายอย่างผม ทำไปก็สั่นไปกลัวหมดทุกอย่าง กลัวว่าจะใส้เหล้าผิด กลัวว่าจะชงไม่อร่อยคิดอยู่เหมือนกันว่าลูกค้าจะกินได้มัย สิ่งที่น่าลุ้นคือแก้วแรกของผมจะมีผลตอบกลับยังไง และแล้วผลออกมาว่าลูกค้ากินหมดแก้ว โล้งครับผมดีใจมากแต่ใจนึงก็คิดว่าที่เข้ากินหมด คงเพราะเขาเสียได้เงินที่ซื้อไปจริงๆครับมันอดคิดไม่ได้และแล้วแก้วที่สองสามสี่ก็ตามมาเป็นแถว หลังจากนั้นมาผมได้ชงค็อกเทลเกือบทุกวันชงไปดูดบุหรี่ไปเออมันมันส์ดีนะและมันก็สนุกแล้วได้ตังค์ใช้ด้วย ผมชงค็อกเทลติดกันสิบห้าวันรวดเอาให้มันส์มือไปเลยแต่ความหนักก็ยังคงเดิมเพราะมีงานอีกเยอะที่ต้องช้วยกันทำให้เสร็จภายในบาร์คือการเตรียมบาร์นั้นละครับกว่าจะได้มายืนรอลูกค้าเพื่อชงเหล้ามันก็ยังสุดสุดอยู่
เคยคิดถึงใครบางคนแล้วร้องให้มัย มีอยู่วันนึงผมรู้สึกคิดถึงพี่เบสมากแล้วน้ำตามันก็ไหลออกมาโดยที่เราไม่รู้ตัว วันที่เจ็ดเดือนเจ็ด พ.ศ.ไม่แน่ใจ ผมมีความรู้สึกว่าผมเริ่มจะทำค็อกทลได้บ้างแล้วมันก็มีเสียงโทรศัพย์ดังขึ้น พี่เบสโทรมาหาผมในขณะที่ผมกำลังนึกถึงเขาอยู่พี่เขาถามผมว่า มาทำงานกับพี่มัย ที่ไหนครับพี่ผมถาม ที่ข้าวสาร ตอนนั้นผมคิดว่าผมยังไม่เก่งพอและภาษาก็ยังไม่ได้ ผมเลยยังไม่ตอบรับพี่เขาว่าจะไป แต่ใจก็คิดอยู่เหมือนกันมีอยู่คำนึงที่พี่เขาพูดให้ผมได้คิดคือ ค็อกเทลเป็นของฝรั่งมึงก็มาทำให้ฝรั่งกินดิ เอาเป็นยังไงเพื่อนเมื่อผมเกิดคิดอยากจะไปแต่
Continue from the Success.
The original part of it. Shelter for six months with about a cocktail at the 0.1 percent of the Sikh, too.
Her we go
Of the original effort. Learning things about cocktails. Today, I feel that's what I think it is full of knowledge. I tried everything that I want to know that I do not understand and do not understand the teacher let it cool. Although the answer will come out of it, or did not understand anyway. But I struggled with it as much as possible until I asked a few times I was asked. It's like a cocktail do. What do you think it is a source where it is, it's true, I have a lot more than this. I've had people tell me what to do, sometimes I ask myself is silly.I do not understand the answer, but when it came out that I was not worthy of what I have to start organizing. And understand it and make it the most. I work hard all the time and knowledge to the punch every day to become. In professional bartender's name. Lasted almost three months for the cocktail bar is located at the middle of what I wanted to do a lot of it had to end.
I sold the first glass coffee cocktail. The struggle was long. Under the supervision of the head of the bar was cool and it's just another form of excitement. In the path of a man like me. Do not be afraid to shake up everything. I think I would put it. I think that it will not taste like coffee that customers will be reminded to eat. The win was the first glass, I will be back also. And the results show that customers take out the glass. I am very open mind, but I think he ate it. He would not have the money to actually buy it and then I was not even a glass of the second, third, fourth row.After that, I was almost on a daily complimentary cocktail cigarette makers to absorb it all so it's fun and it was fun to be with your money. I brew a cocktail stick to the five-day stretch out the game handed to me, but it's still the same because there is more to purchase than to make the inside bar is a bar and there I will not stand. customers to brew liquor, it is also super.
I miss someone I was a mule. I think the day I feel my best, then it flows out without our knowing it. The seventh day of the seventh month, not sure I have the feeling that I will forward some States, it sounds as the new phone. I called my best when I think of him, he asked me. I work with my mule. Where was I asked for At Khowsan Rd . I thought that I was not good enough and I have not. I can not get him to go. But I think it is that I think he thought I was. Cocktail is the most I was eating a Western Digital. It was my friend when I was thinking I wanted to go.
The name of the bartender in BECK.
To be continue
BECKBAR
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น