วันพฤหัสบดีที่ 12 เมษายน พ.ศ. 2555

VOLUME 4

THE COCKTAIL

      สู่ความสมหวัง To success.

    ความเดิมตอนที่แล้วคือผมได้เจอกับเจ้านายที่ดีมากและคนที่จะพาผมไปรู้จักกับ Cocktail

Her we go 
    ความขยันและอดทนจะทำให้เกิดสิ่งดีๆตามมาหลายอย่าง เกือบห้าเดือนกับงานที่ร้านแฮงการ์มันเป็นการทำงานที่หลากรส ที่นั้นผมเริ่มงานด้วยตำแหน่งเด็กเดินอาหารผมไม่อยากบอกว่าที่นั้นผมขยันมากจนได้รับคำชมจากเจ้านายแล้วผมก็กลายเป็นที่รักของเพื่อนร่วมงานทุกคน ที่ร้านนี้การทำงานและบริการก็เหมือนกันกับร้านอาหารอื่นๆและสถานบันเทิงทั่วไปที่มี ออฟฟิส ครัว วงดนตรีและบาร์ ที่สำคัญคือผมไม่รู้อะไรเกี่ยวกับหน้าที่เห่ลานั้น ผมมีหน้าที่เดินอาหารจากครัวเสริฟตามโต๊ะลูกค้าผมก็ทำอยู่แค่นั้น ไม่ใช่แล้วครับมันยังเหนื่อยไม่พอและมันยังไม่สุดขีดในศักยภาพของการทำงานที่ผมคิดไว้ ผมเริ่มช้วยงานเกือบทุกตำแหน่งในร้านเวลาผ่านไปเกือบสองเดือนที่ทำอยู่อย่างนั้น
    พอเข้าเดือนที่สามผมยังจำได้คืนนั้นฝนตกแล้วไม่ค่อยมีลูกค้าพอถึงช่วงร้านปิดก็มีบาร์หน้าตาดีคนนึงเข้าชื่อ ภูเบสต์ หรือเพื่อนๆเรียกเขาว่าพี่เบสบอกให้ผมขนลังน้ำเข้าช้วยที่บาร์แต่มันก็แยอะมากเอาการก็เลยช้วยพี่เขาจนเสร็จ ผมช้วยพีเขาเกือบทุกคืนจนมาถึงวันนั้นวันที่พี่เขาคงอยากให้ของขวัญอะไรกับผมบ้างก็เลยถามผมว่าอยากทำค็อกเทลมัยงงซิครับอะไรคือค็อกเทลผมไม่รู้จักเลยพี่เขาก็เริ่มสอนยิ่งสอนยิ่งงเพราะมีแต่ภาษาอังกฤษเต็มไปหมดแต่ก็สูครับทั้งที่ยังไม่ค่อยจะเข้าใจก็มั่วๆไปผมแวะไปเรียนกับพี่เขาตอนเลิกร้านบ่อยๆ
    จนมาถึงวันสุดท้ายที่ร้านปิดกิจการลงทั้งที่ยังงงกับค็อกเทลเพราะเรียนรู้แบบจำได้บ้างไม่ได้บ้างแล้วพวกเราต่างคนก็ต่างไปทำงานในร้านอื่น แต่ก็มีบางส่วนที่ติดตามเฮียวินไปทำที่สาขาใหญ่ เมื่อก่อนชื่อร้าน เชลเตอร์ อยู่ตรงเลียบทางด่วนรามอินทราถนนราดพร้าวเจ็ดสิบเอ็ดแต่ผมไม่ได้ไปกับเขาเพราะไม่มีใครชวนเลยเวลาผ่านไปสองเดือนตกงาน
    เสียงสวรรค์จากโทรศัพย์ก็ดังขึ้นพี่เบสโทรมาชวนผมไปทำงานที่สาขาใหญ๋ด้วย ผมยังจำได้ไม่เคยลืมมันเกิดขึ้นที่นั้น The Cocktail

To success.
  
    Swinging it. I met with the boss is very good. And it took me to meet. Cocktail

Her we go

    Diligence and patience will lead to many good things to come. Nearly five months on the job that it hangs in a variety of flavors. I started to work with the children's food, I can not say that I love so much praise from the boss, I was loved by all his colleagues. Do this work and, like other restaurants and entertainment are a band office, kitchen and bar. The main thing is I do not know anything about the function in the wild. I have served the food from the kitchen table, my clients do just that. I was not tired, not enough and it is not extreme in their behavior, I think. I started shopping with almost all the time in almost two months to do so.
    The month that I can still remember that night, the rain and not have it to the shop closed, it has a bar but a good one from a mountain base near or friends call him my best, let me carry cartons of water to purchase. the bar was not too bad, but it took him until I was finished shopping. I spend with him almost every night until the day that he would want to gift something to me I would not ask me how I make cocktails reminded me though, what is the cocktail, I do not know how much he began to teach. I teach English, but because it is easier to put into it, but I also understand that I would love to visit him when he quit school to do it.
    Until the last day the store closed down and the cocktails because I do not remember learning how we are different people working on each other. It has some of the tracks I do not win the big field. When you shop in the Shelter Ramindra Phrao Road, Radford, 71 but I did not go with him because no one invited me to take over the job two months.
    Paradise Valley is the sound of the phone call and invited me to his best work with big branches. I also remember not to forget it ever happened that The Cocktail.

 The name of the bartender in BECK.


To be continue



BECKBAR
                                                                       

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น