THE COCKTAIL
ต่อจากความสมหวัง Continue from the Success.
อารมณ์ศิลปินหลายอย่างเกิดขึ้นที่นี้ บางครั้งมันไม่มีแบบแผน ไม่มีความคิดที่ยาวไกลแค่อยากจะทำแล้วทำไปเลย
Her we go
จากคำที่เขียนไว้ในข้างบนสืบเนื่องมาจากการที่ ต้องเป็นผมเท่านั้นที่จะคิดและทำมันในเสี้ยววินาทีที่คนส่วนใหญ่เรียกว่าไหวพริบ ซึ่งหลายคนมีแต่ไม่รู้จังหวะงัดขึ้นมาใช้ และบางครั้งที่เราคิดว่ามันใช่แต่มันอาจจะไม่เป็นไปตามนั้น ถ้ากล่าวถึงคนที่ไม่เคยมาทำงานในย่านถนนข้าวสาร บางคนจะกล้ามาแต่หลายคนอาจกลัว คนที่กล้าผมขอนับถือแต่อีกหลายคนที่ไม่กล้าผมบอกคำเดียวเลยมันเป็นเรื่องเกี่ยวกับการใช้ภาษานั้นคือสิ่งที่เขากลัวไม่ว่าจะเป็นการมาทำงานเป็นบาร์ เป็นพนักงานเสริฟ์ หรือแม้กระทั่งตำแหน่งที่สูงกว่าส่วนมากจะถูกปฎิเสธจากเบื้องลึกของจิตใจเขาในตอนที่อยู่ข้างนอก ก่อนที่จะมีโอกาศหรือถูกชักชวนมาทำงานในย่านนี้คำตอบคือ ไม่เก่งภาษาอังกฤษ
ผมก็เป็นคนนึ่งแต่ตอนนี้ไม่ใช้อีกแล้วแรกๆ ก็คิดว่าต้องอยู่ในกรอบของร้านที่เราทำอยู่แต่ในเมื่อมันไม่เกิดผลดีกับตัวเราสุดๆบางครั้งเราก็ต้องคิดนอกกรอบ ใครจะยอมเป็นกบในกะลาครอบไปตลอดไม่มีแน่เมื่อผมคิดได้อย่างนี้ ผมจึงเริ่มทำงานโดยใช้ทั้งคำสอนของลูกพี่ความรู้ที่เรามีผนวกกับไหวพริบของเราในการสร้างสรรผลงานออกมาให้ดีที่สุด งานที่ว่าก็คือ
- การคิดค้นสูตรค็อกเทลใหม่ๆ
- การเรียนรู้ภาษาอังกฤษจากสภาพแวดล้อมและสถานการณ์ต่างๆ
- การเข้าหาผู้ใหญ่ ( รุ่นใหญ่จริงจริง ) ในตอกข้าวสาร
- เปลี่ยนสไตร์การแต่งตัวให้เข้ากับรูปลักษณ์ของตัวเอง ( นอกเวลางาน )
- การเตรียมตัวรับมือในสถานการณ์ที่ไม่คาดคิด
- และสิ่งสุดท้ายเป็นสิ่งที่ค่อยย้ำเตือนตัวผมตลอดมาคือ " หายใจเข้าไว้ "
แต่มันยังไม่จบแค่นี้แน่
Continue from the Success.
Many artists I have going on here. Sometimes there is no pattern. No idea how long I will do it.
Her we go
Of words written in a continuation of that. I have only to think and do it in seconds, most people call it common sense. Many people do not break up the rhythm. And sometimes we think it right, but it may not be fulfilled. If the people who work in the downtown district. Some will not, but many may not. I think people respect that, but many people just do not dare I say it is about using language that is what they fear, whether it is working as a bar. Served as a clerk. Or even a higher position than most to be rejected from the deep of his heart on the outside. Before they have a chance to be invited to work in this area, the answer is. Not good at English.
I was steamed, but I do not use it first. I think that within the framework of all we do, but when it does not work well with us and sometimes we just need to think outside the box. I would go with a pair of shell cover me when I do not think it is. I began working with the teachings of his master that we have, combined with our flair for creative work out the best. That it is.
- Formulated new cocktail.
- Learning English from the environment and circumstances.
- Approached adults (real version) to strike rice.
- The style of the dress to match the look of its own (outside of work).
- And prepared for the unexpected.
- The last thing is something that reminds me, time is "keep breathing".
But it's not for me.
The name of the bartender in BECK.
To be continue
BECKBAR
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น